Service

NIEUWBOUW

De aannemer die op zoek is naar een ervaren loodgieter voor een groot bouwproject, of de particuliere die zijn droomhuis wil laten bouwen. Kervana kan u in beide gevallen uitstekend van dienst zijn.

Renovatiewerken

De flat die niet gesloopt mag worden en een nieuwe functie krijgt, dat krot wat is aangekocht om het tot een droomhuis te verbouwen. Wij leiden voor u, alles wat oud was om naar iets onherkenbaar nieuws.

Centrale Verwarming

Ondervind het gemak van een goed werkende Centrale Verwarming. Naast de veiligheid, kan je door periodieke onderhoud en bewust gebruik, de verbruikskosten voor energie reduceren. Wij adviseren u graag, de oplossing die het best bij u past.

SANITAIR

Alles wat zich in uw huis bevind om u te kunnen verzorgen, zoals badkamers, toiletten, douches, wasbakken in de slaapkamer, het valt allemaal onder het begrip sanitair. Kervana kan voor u meer betekenen dan het water van de kraan tot het riool te brengen.

GASLEIDINGEN

Voor uw eigen veiligheid en dat van uw omgeving is het erg belangrijk dat uw gasleiding(en) betrouwbaar zijn. Ga nooit zelf aan de slag en laat deze werkzamen altijd over aan een vakman. Kervana is specialist op het gebied van gasleidingen.

WATERLEIDINGEN

U wilt u waterleidingen verleggen en weet niet waar u moet beginnen. Nou dan komt Kervana alsgeroepen, naast het adviseren over het te gebruiken materiaal, werken wij de leidingen zodanig weg, dat u daar nooit meer last van heeft.

BADKAMERS

U krijgt die badkamer uit de showroom maar niet uit uw hoofd. Wij bouwen het met het grootste gemak precies na voor u. Door de uitstekende contacten die wij onderhouden met onze leveranciers kunnen we u zelfs dezelfde kwaliteit garanderen.

RIOLERINGEN

Een kapotte of niet goed werkende riolering heeft een negatief effect op uw gezondheid en woonplezier. Vaak is het niet duidelijk, waar het probleem vandaan komt, omdat leidingen vaak in de grond en de muren zitten. Kervana spoort het kern van probleem op heeft altijd de oplossing in huis.

VERSTOPPINGENAFVOER

Even lekker douchen, de nood die hoog aan de man is, dat zijn zaken die je het liefst thuis doet. Erg verveeld als de WC of de afvoer dan is verstopt. Wij adviseren u dan contact met Kervana contact op te nemen voor een snelle service en een duurzame oplossing.

Temperatuurregulatie

Vloerverwarming of temperatuur regulatie op basis van water, waarbij alle leidingen in vloeren, wanden en plafonds zijn verwerkt, zodat er meer woonoppervlakte ontstaat. Kervana kan een goed werkend systeem voor u tot stand brengen.

HORECA GAS, WATER EN LICHT

De eisen en werkomstandigheden om leidingen te plaatsen in de horeca, dwingen loodgieters om gebruik te maken van afwijkende werkmethodieken. Kervana, voor veilig en functionele constructies.

KEUKENINBOUW

Door een samenwerking aan te gaan met interieur designers en leveranciers, maakt Kervana het mogelijk om haar klanten een keuken totaal pakket aan te bieden. Van het design, het materiaal, de inbouw tot oplevering.

Snel en gemakkelijk van uw ongemak af!
24 UUR BEREIKBAAR
HEEFT U DIRECT EEN LOODGIETER NODIG?
06 41 216 847

MAANDAG - VRIJDAG

07:00 uur - 17:30 uur

NOODGEVALLEN

24 uur bereikbaar