24/7 loodgieter met spoed

Zijn er problemen met de verwarming, het riool of de afvoer? Of heb je gemerkt dat er een verstopping aanwezig is of denk je dat er iets met de leidingen niet goed is? Dan doe je er goed aan contact op te nemen met Kervana. Loodgieterswerkzaamheden vragen om een vakkundige aanpak, zeker wanneer het gaat om de aanleg en de onderhoud, maar ook zeker wat betreft reparaties.

Spoedservice

Is er sprake van spoed, bijvoorbeeld omdat er een lekkage in je woning is of omdat je gas ruikt? Dan kun je contact opnemen met de spoed loodgieter. Deze 24 uur loodgieter Amsterdam kan je dan snel helpen en het probleem voor je opsporen. Nadat alles is nagekeken zal de lekkage zo snel mogelijk verholpen worden zodat je woning weer aangenaam en veilig is.

De waterleiding

Ook kan het zijn dat er problemen zijn met de waterinstallatie, bijvoorbeeld omdat er een leiding gesprongen of verroest is. Ook dan kan de loodgieter je helpen. alle aansluiting in en rondom de woning kunnen vervangen of gerepareerd worden. Er zal dan eerst naar de betreffende leiding gekeken worden om het probleem te constateren, en vervolgens wordt er besloten wat er gebeuren moet. De waterleiding heeft verder geen onderhoud nodig echter, de stopkranen wel. Daarom doe je er goed aan deze een aantal keer per jaar open en dicht te draaien zodat deze niet vast kunnen gaan zitten.

Het probleem kan natuurlijk ook aan de afvoer liggen, dit kan heel eenvoudig gecontroleerd worden. wanneer het water niet meer goed wegspoelt, open dan eerst de sifon en maak deze schoon. Werkt dit niet dan zou er ook nog een ontstoppingsveer gebruikt kunnen worden. Als dit ook niet werkt is het probleem vaak groter en doe je er goed aan contact op te nemen. De kans is aanwezig dat het probleem dan bij de riolering ligt, en niet bij de waterleidingen.

Gaslekkage

Het onderhoud aan de gasinstallaties is erg belangrijk, want alleen zo weet je dat deze blijven voldoen aan de gestelde eisen. Daarnaast voorkom je hiermee kleine problemen en kan er, indien nodig, direct ingegrepen worden. Ruik je gas in de woning of merk je dat er een lekkage aanwezig is in de gasleiding? Neem dan contact op met de spoedservice gas. Er zal dan direct iemand naar je toekomen om het probleem te onderzoeken en op te lossen.

Wanneer het een storing betreft is dit natuurlijk ook altijd vervelend. Ook deze storingen kunnen verholpen worden, al is voorkomen altijd beter. Periodiek onderhoud is dan ook belangrijk om zulke problemen vroegtijdig op te sporen en direct te kunnen verhelpen. Zo ontstaat er geen onveilige situatie en ben je niet uiteindelijk meer kwijt aan reparatiekosten omdat het probleem veel groter is geworden.