awdawdw

Diensten

Hoogwaardige loodgieters- en installatietechniekoplossingen

Op maat gemaakte duurzame systemen

Bent u op zoek naar betrouwbare en hoogwaardige loodgieters- en installatietechniekoplossingen voor uw woning of bedrijf? Kervana Loodgieter en installatiebedrijf biedt op maat gemaakte en duurzame systemen, waaronder sanitair, verwarming, airconditioning, warmtepompen en energiebesparende oplossingen.

AIRCONDITIONING

Maatwerk airco oplossing in voor particulier en zakelijk.

VLOER

Vloerverwarming experts Installatie en onderhoud

WARMTEPOMP

Betrouwbare en duurzame waterpomp installatie

ONDERHOUD

Betrouwbare monteurs voor installatie

CV Ketel

Met onze CV-ketel kies je voor efficiëntie en betrouwbaarheid.

STEK-gecertificeerde monteurs

Op maat gemaakte klimaatoplossingen

Bent u op zoek naar betrouwbare en hoogwaardige loodgieters- en installatietechniekoplossingen voor uw woning of bedrijf? Kervana Loodgieter en installatiebedrijf biedt op maat gemaakte en duurzame systemen, uitgevoerd door STEK-gecertificeerde monteurs. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

STEK GECERTIFICEERDE MONTEURS

Onze loodgieters en installateurs zijn gecertificeerd door STEK, wat staat voor kwaliteit, veiligheid en milieubewustzijn.

ERVAREN EN PROFESSIONEEL

Kervana biedt betrouwbare loodgieters- en installatietechniekoplossingen door hooggekwalificeerde professionals.

ALLROUND & BETAALBAAR

Kervana biedt allround en betaalbare klimaatoplossingen op maat, zonder concessies aan kwaliteit en duurzaamheid.

SNEL UW INSTALLATIE GEDAAN

Kervana zorgt voor professionele installatie door ervaren installateurs voor hoogwaardige resultaten en service.

Innovatieve loodgieters- en installatietechniekoplossingen

Betrouwbare en hoogwaardige oplossingen

Kervana Loodgieter en installatiebedrijf biedt betrouwbare en hoogwaardige loodgieters- en installatietechniekoplossingen voor particuliere en zakelijke klanten. Met jarenlange ervaring bieden we innovatieve en op maat gemaakte oplossingen voor verschillende projecten, terwijl we ons blijven richten op duurzaamheid en klanttevredenheid.
0 %
Tevreden klanten
0 %
Ondersteuning

Deskundig advies en hoogwaardige diensten

Professionele klimaatbeheersingsservices op maat

Kervana Loodgieter en installatiebedrijf begrijpt het belang van goed onderhoud voor uw klimaatbeheersingssysteem. Daarom bieden we op maat gemaakte en professionele diensten, waaronder reparaties, onderhoudscontracten en deskundig advies.

Onze hooggekwalificeerde professionals staan altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het behouden van een comfortabel en gezond binnenklimaat. Neem contact met ons op en laat ons u helpen bij het optimaliseren van uw klimaatbeheersingssysteem.

Om ervoor te zorgen dat uw airconditioningsysteem optimaal blijft functioneren en storingen en reparatiekosten op de lange termijn worden voorkomen, is het aanbevolen om het minstens één keer per jaar te laten onderhouden door een professionele servicemonteur. Bij Kervana Loodgieter en installatiebedrijf helpen we u graag bij het verlengen van de levensduur van uw systeem en het verminderen van uw energieverbruik, zodat u geld bespaart op uw energierekening.
Bij Kervana Loodgieter en installatiebedrijf is het mogelijk om vloerverwarming te installeren onder verschillende soorten vloeren, zoals tegels, laminaat, hout, vinyl en tapijt. Het is echter van groot belang om de juiste ondervloer te kiezen en rekening te houden met de thermische geleidbaarheid van de vloerbedekking om schade aan de vloer te voorkomen en de efficiëntie van de vloerverwarming te waarborgen. Wij raden aan om een professionele installateur te raadplegen voor advies over welk type vloerverwarming het beste bij uw vloer past.
Bij ons Loodgieter en installatiebedrijf bieden wij warmtepompsystemen die verschillende voordelen bieden ten opzichte van traditionele verwarmingssystemen. Een warmtepomp is namelijk energie-efficiënter, wat resulteert in lagere energierekeningen en minder CO2-uitstoot. Daarnaast kan een warmtepomp ook verkoeling bieden in de zomer, wat zorgt voor een comfortabel binnenklimaat het hele jaar door.

Het afsluiten van een onderhoudscontract heeft verschillende voordelen, zoals regelmatig onderhoud door professionele monteurs, verlenging van de levensduur van uw systeem en voorkomen van onverwachte storingen. Bij Kervana Loodgieter en installatiebedrijf bieden we ook financiële voordelen, zoals korting op arbeidsuren en onderdelen, om het nog aantrekkelijker te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze onderhoudscontracten.

Optimaal binnenklimaat

HVAC en onderhoud

Betaalbare Prijzen

Ons team bestaat uit gekwalificeerde professionals met bewezen kwaliteitswerk.

Ervaren team

Ongeacht uw budget, bieden wij betaalbare kwaliteitsdiensten waarop u altijd kunt rekenen.

Klantenservice

Tijdens kantooruren zijn wij altijd bereikbaar voor informatie, advies en offertes.

installatie

Ervaring en kwalificaties resulteren in professionele installatie en onderhoud van hoge kwaliteit.

EEN OFFERTE AANVRAGEN