Offerteaanvraag loodgieter diensten

Offerteformulier voor prijsopgave


  Offerteformulier Kervana

  Loodgieter offerte aanvragen

  Natuurlijk wilt u weten wat u kwijt bent voordat u een vakman inschakelt. Loodgietersbedrijf Kervana adviseert a graag vrijblijvend en natuurlijk is ook een offerteaanvraag geheel kostenloos. Wanneer u een offerteaanvraag doet, probeert u dan zo uitgebreid als mogelijk de huidige situatie te schetsen en ook de materiaalwensen aan te geven van de evt vervangende componenten.

  Belangrijke zaken bij een offerteaanvraag

  Geef oppervlakte aan (vierkante meters/M2), werkomstandigheden zoals verdiepingen en afstanden van leidingen en de beschikbare aansluiting. Wilt u bijvoorbeeld vloerverwarming laten installeren? Geef dan aan wat voor type vloerverwarming u wilt en hoe de situatie is qua afstand van de wateraansluiting ed.

  Advies nodig?

  Met 20 jaar ervaring in het loodgietersvak begrijpen wij als u ergens geen kaas van heeft gegeten. Wij vinden het dan ook absoluut niet erg als u met ons contact opneemt om slechts informatie in te winnen of een project graag persoonlijk wilt bespreken. Wilt u graag dat wij komen kijken? Natuurlijk komen we graag bij u langs voor advies op maat. Ontvangt u liever geen bezoek? Wellicht behoort ook een videogesprek tot de mogelijkheid om u een indicatie te geven van het project. Zo kunnen we u voorzien van een juiste prijsaanbieding.