Sanitair renovatie

In Loodgieterswerk by admin

Sanitair renovatie Amsterdam. Woon je met plezier in je Amsterdamse woning, maar is de badkamer echt aan vernieuwing toe? Of hebben jullie net een nieuwe woning gekocht in onze hoofdstad en is de badkamer niet naar jullie wens? Dan kan een sanitair renovatie vaak uitkomst bieden. Hierbij wordt alle sanitair vernieuwd zoals jullie dat willen, zodat jullie daarna weer jarenlang kunnen genieten van de nieuwe badkamer. Loodgietersbedrijf Kervana helpt graag met het realiseren van deze droom.

Wat gebeurt er bij een sanitair renovatie?

Bij een renovatie wordt in principe de hele badkamer gestript. Dus niet alleen het sanitair, maar ook de tegels op de vloer en de muren, meubels en eventueel zelfs de leidingen als deze ook vervangen moeten worden. Dit stelt jou in staat de badkamer helemaal in te richten zoals jij het wilt.

Uiteraard hoeft een renovatie lang niet altijd te betekenen dat alles eruit gehaald wordt. Zeker wanneer bepaalde onderdelen nog goed zijn, kunnen die gewoon blijven zitten. Denk hierbij aan de leidingen, maar bijvoorbeeld ook de wastafel of douchecabine. Heb je tegels op de muren die nog intact zijn en zou je deze graag willen behouden? Dan is dit mogelijk, maar enkel wanneer er niks achter de tegels zit dat vervangen moet worden.

Enkel de meubels vernieuwen

Een sanitair renovatie kan heel ingrijpend zijn, maar soms is dat helemaal niet nodig. Wanneer je de tegels in de badkamer of het toilet wel mooi vindt, maar bijvoorbeeld alleen de meubels niet. In dat geval is het een veel betere keuze om enkel het sanitair te vernieuwen. Uiteraard helpt Kervana je hier ook graag bij. Heb je een oud bad in de badkamer staan die nooit wordt gebruikt en eerder dient als opslag? Dan is het tijd om deze eruit te halen en om te wisselen voor bijvoorbeeld een mooie inloopdouche.

Maar ook het toilet kan maar zo aan vervanging toe zijn. Wellicht staat er nu wel een standaard model in de woning, en heb je liever een designtoilet of een zwevend toilet. Hetzelfde geldt uiteraard voor de wastafel.

Badkamer voor ouderen

Voor ouderen kan een badkamer erg gevaarlijk zijn. Zeker wanneer de tegels er al jaren in liggen, kan het zijn dat de bovenste laag hiervan versleten is. Dit met het gevolg dat de tegels spekglad worden wanneer er water op komt. Maar er zijn ook andere punten waar op gelet moet worden. De drempel bij de deur bijvoorbeeld, het opstapje bij de douchecabine en het bad. Wil je het bad in dan is hier meestal een hoge instap voor nodig, wat voor sommigen niet te doen is. een steunbeugel plaatsen op de muur kan helpen, maar zorgt lang niet altijd voor genoeg ondersteuning. Ook in het geval van een badkamer voor ouderen denkt Kervana graag met je mee over de verschillende mogelijkheden.

Wil je een afspraak maken of zou je graag meer informatie willen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Dit kan het beste gedaan worden via het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen.